El politòleg Antón Losada ha difós un vídeo de menys d'un minut a les xarxes socials en el qual, sota el títol 'Espanya és un Time Line de Twitter', repassa l'actualitat més recent de la política espanyola.

D'aquesta forma Losada comença a preguntar-se "quan va ser que la política espanyola es va convertir en un time line de Twitter?" o "quan va ser que ens comencés a semblar normal que Pablo Casado anomenés colpista el president del govern espanyol?".

Aquesta és la forma del politòleg de denunciar els últims moviments i discursos de diferents polítics espanyols, com és el cas del mateix Casado, que va assegurar que "les escoles catalanes són madrasses nacionalistes". També destaca les exigències del líder de Cs, Albert Rivera, de no permetre indults en casos que encara no s'han començat ni a jutjar.

Just després de qualificar les postures del PP i del PSOE de "cíniques i hipòcrites" en relació amb les gravacions de Villarejo, Losada es pregunta: "No havíem fet fora a Rajoy per acabar amb tot això?". "A què estem esperant per començar?", conclou el politòleg el seu vídeo.