Canadell-Huguet-Puigneró. Aquesta seria la seqüència ordenada de les desavinences públiques entre ells a través de les xarxes socials. Diumenge, el president de la Cambra de Comerç de BarcelonaJoan Canadell, va avisar ERC que si accepta la proposta final del PSOE per a la investidura del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, "s'haurà d'explicar molt bé".

Una advertència que no va agradar a l'exconseller d'Esquerra Josep Huguet i que li va replicar a través de twitter: "Apreneu d'altres entitats a ser inclusius del conjunt del sobiranisme i no excloents". I també va argumentar que, sota el seu parer, la gestió de la Cambra ha anat a pitjor.

Ara, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha sortit en defensa de Canadell i ha criticat les paraules d'Huguet: "Titllar d'excloent el president Canadell per reclamar a l'Estat que pagui els deutes en infraestructures, que alliberi els presos polítics i que reconegui el dret a l'autodeterminació de Catalunya, només ho havíem sentir dir als unionistes, i ara s'hi ha apuntat tot un exconseller d'Esquerra".