Clatellot del conseller Jordi Puigneró a Ciutadans en la sessió de control al Govern celebrada aquest dimecres al Parlament. Després que el diputat del partit taronja Dimas Gragera hagi tornat a acusar l'executiu i l'independentisme de "colpista", Puigneró ha esclatat i ha afirmat que "l'últim cop dels últims dies és el seu cop electoral". Així, ha recordat que Cs va patir a les eleccions d'aquest diumenge una important desfeta, en què ha passat de 57 diputats a 10, fet que ha provocat al seu torn la dimissió del seu líder, Albert Rivera.

A més, Puigneró els ha retret que malgrat aquests resultats electorals no hagin "canviat" el discurs, i hagin tornat a acusar la seva conselleria de fer un "cop digital". "Vostés ho empastifen tot, són els reis de propagar fake news. Del que vostès en diuen cop digital jo en dic innovació digital", ha afegit en aquest sentit. 

Aquesta pregunta ha arribat poc després que Puigneró també hagués tingut un intercanvi dialèctic amb el diputat del mateix partit José Maria Cano, que li ha preguntat com "pensen compensar les famílies i empreses" afectades pels aldarulls postsentència de Barcelona i pels actuals talls de carretera, i els ha acusat d'anar "de la mà de radicals violents". 

En aquest punt, el conseller ha contestat que els "pitjors talls no són els puntuals, sinó els estructurals" i els ha retret que no els preocupi la falta d'inversió en infraestructures per part de l'Estat a Catalunya. A més, també els ha etzibat: "Volen que s’acabin les protestes? Nosaltres també, però han de reconèixer que l'origen de les protestes rau en un conflicte polític entre Catalunya i Espanya". Per això els ha demanat que "deixin de ser un problema i siguin part de la solució".