Lluny d’aturar-se, l’ofensiva de Ciutadans contra els llaços grocs continua. Aquest dijous al matí ha estat a tomb d’una pregunta al Govern sobre treballadors públics. El portaveu unionista Carlos Carrizosa li ha retret que aquests símbols estiguin presents en edificis públics. “Li sembla que tots els 167.000 treballadors pensen com vostè?”, li ha preguntat. I el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, li ha respost: “Algunes persones són agredides per portar un llaç groc i vostès no ho rebutgen”.

En aquest sentit, Puigneró ha assenyalat que no els consta “cap queixa ni reclamació” per la presència de llaços grocs en espais de la Generalitat. I ha criticat que a Ciutadans li preocupen els llaços groc que porten fins i tot els diputats, però no quan hi ha agressions feixistes. Ha aprofitat la pregunta per agrair als funcionaris “haver mantingut la dignitat durant aquests mesos de 155”.

Per altra banda, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública ha explicat que ha convocat la Mesa de la Funció Pública per al 20 de juliol. Carlos Carrizosa ha fet servir la seva intervenció per exigir al Govern que garanteixi que no hi haurà pressions sobre els funcionaris i també un “entorn neutre” per als treballadors públics de la Generalitat.