Espectacular repassada a Twitter de Jordi Puigneró a Inés Arrimadas. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública ha ensorrat a Twitter la líder de Ciutadans amb un fil demolidor en què nega amb rotunditat que el Govern s'hagi oblidat de les pagues extres dels funcionaris de la Generalitat del 2013 i del 2014.

Arrimadas ha obert el foc arran d'una informació publicada per El Periódico de Catalunya amb una dura piulada en què no han faltat ni les aportacions pressupostàries a TV3 ni la reobertura de delegacions de la Generalitat a l'exterior, les anomenades ambaixades catalanes, tancades arran de l'aplicació del 155.

Davant l'envestida d'Arrimadas, el conseller Puigneró no s'ha mossegat la llengua: "La demagògia no aguanta més enllà del titular", li ha respost, a més d'acusar-la d'"irresponsable" per "jugar amb els drets dels treballadors i treballadores públics". Tot seguit, ha obert un fil en què, entre d'altres raons, apunta que el retorn de les pagues del 2013 i 2014 és un compromís del Govern subjecte a la llei d'Estabilitat pressupostària espanyola. "M'està demanant que desobeïm?", li etziba. 

El periodista Toni Soler ha descrit gràficament la resposta de Puigneró: