El president a l'exili Carles Puigdemont ha felicitat a À Punt, la nova televisió pública valenciana que avui ha realitzat la seva primera emissió. A través d'una piulada, el president ha volgut desitjar "encerts com a televisió pública i en la nostra llengua".

Puigdemont ha assegurat que espera que el nou mitjà "contribueixi a través de la llibertat d’informació i opinió a enriquir les relacions entre els territoris de parla catalana, a la seva fraternitat i a la democràcia".

Tanmateix, aquestes paraules no han agradat a la presidenta del Partit Popular al País Valencià, Isabel Bonig, qui ha reclamat al nou president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que "freni en sec les pretensions, ingerències i provocacions d'independentistes declarats cap als valencians".

Segons la popular, la piulada de Puigdemont "no respecta la llengua ni l'Estatut d'Autonomia" i considera que "ha aprofitat l'obertura d'À Punt per tornar a intentar enfrontar dos territoris i utilitzar la llengua de tots els valencians com a element de confrontació".