Amb l’horitzó fixat en el referèndum de l’1 d’octubre, una mostra d’afecte entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, sembla pràcticament impossible. 

No obstant això, l'artista italià establert a Barcelona Tvboy ha volgut trencar aquesta fredor i distància entre els dos presidents i els ha dibuixat fent-se un petó als llavis. Sota el títol: "La tercera via: Petó de comiat o de reconciliació?", Tvboy ha dibuixat els dos presidents en actitud afectuosa. La imatge dels dos presidents es pot trobar al carrer del Bisbe de Barcelona, un dels carrers propers al Palau de la Generalitat. 

El dibuix no ha passat desapercebut per un dels protagonistes, el president Puigdemont, que l’ha penjada al seu Instagram i ha apostat pel “petó de comiat”. A més a més, per acabar de fer el missatge més clar i concís, hi ha adjuntat l’etiqueta “Arreveure”.

Tvboy acostuma a dibuixar parelles impossibles fent-se un petó, per exemple, el maig passat va pintar el president dels Estats Units, Donald Trump, i el líder nord-coreà, Kim Jong-un.