El president, Carles Puigdemont, es reunirà "en els propers dies" amb la CUP i amb altres grups polítics "per escoltar les seves propostes sobre la qüestió de confiança", segons fonts de l'executiu.

El Govern responia així a l'emplaçament públic formulat pels cupaires en una roda de premsa al Parlament aquesta tarda, on han demanat una trobada amb el president per intentar acordar al llarg del mes de juliol la qüestió de confiança a què s'ha de sotmetre després de l'estiu.

La CUP ha explicat que ja tenia demanada l'entrevista amb Puigdemont i que la seva voluntat és vincular aquesta votació al procés constituent i a la celebració d'un referèndum, però no als pressupostos del 2017.

Després que el president ha explicat des del primer moment que no té intenció de pactar la votació de la qüestió de confiança, la resposta del Govern ha evitat singularitzar la CUP i ha anunciat les trobades també amb altres grups de la cambra.

De fet, la intenció de Junts pel Sí i el Govern és vincular la votació de la qüestió de confiança a l'aprovació dels pressupostos.