Una delegació del grup parlamentari de la CUP s'ha desplaçat aquest dilluns al matí fins a Brussel·les, on es reunirà amb el candidat a la investidura, Carles Puigdemont. Després de les discrepàncies exhibides la setmana passada, la majoria independentista intensifica les seves trobades per a recosir les ferides i intentar tirar endavant la investidura. Aquest mateix cap de setmana s'ha reunit delegacions de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana a la capital belga, i segons les dues formacions les converses progressen adequadament.

Concretament, els diputats Carles Riera i Vidal Aragonès han viatjat fins a Brussel·les. Segons fonts cupaires, ha estat per una petició de reunió de Carles Puigdemont. Les mateixes fonts assenyalen que no es tracta de la mateixa reunió que manté aquest dilluns el grup parlamentari de JuntsxCat en territori belga.

També a Brussel·les, el president, Carles Puigdemont, ha convocat els diputats de JuntsxCat per abordar la fórmula de la investidura. Fonts del grup assenyalen que serà una "jornada de treball per avaluar les negociacions" amb ERC, en la "línia de treball habitual".

Per altra banda, a Barcelona, la permanent nacional d'ERC analitza aquest dilluns la fórmula que Puigdemont els ha plantejat durant la reunió d'aquest diumenge a la capital belga. Fonts republicanes han assegurat que no hi ha "res tancat" tot i que l'acord "progressa adequadament".