El president Carles Puigdemont ha fet una crida a la participació en la manifestació de demà a Barcelona, convocada per Govern i Ajuntament sota el lema No tinc por, per contribuir a la derrota del terrorisme i a "afegir el civisme com un dels actius imprescindibles" en aquesta lluita.

Puigdemont ha fet aquesta crida en una breu declaració des dels passadissos del Parlament en acabar el ple de la cambra en què s'ha llegit una declaració de rebuig als atemptats. “Tots sabem que demà tenim una cita amb un únic objectiu, que és contribuir amb nostre esforç cívic a la derrota del terrorisme. Aquest és un esforç col·legiat que fem gent molt diversa”, ha subratllat.

El president ha fet una crida a defensar una societat que vol viure en pau, convivència i llibertat, des d'una ciutat com Barcelona, compromesa des de fa dècades amb els valors de la pau.

"Demà obrirem els braços a tantíssima gent que es vulgui sumar a aquesta voluntat d’afegir aquest esforç fraternal de solidaritat, d’afegir el civisme com un dels actius imprescindibles en la lluita contra el terrorisme", ha subratllat, i ha destacat que aquesta no és una lluita exclusiva de policies, jutges i institucions: "És també un afer de tota la societat civil, d'homes i dones que volem viure en pau, en harmonia, amb el diferent, que ens hi volem relacionar de manera fraternal".