El president, Carles Puigdemont, ha condemnat des de Boston l’ocupació de la seu del PP per part d’Arran i ha reclamat que es respecti la “voluntat de la gent de Catalunya” en el sentit que el procés es faci de manera democràtica i respectant la llibertat d'opinió i d'expressió de tothom. “No només no ens ajuda sinó que dóna arguments a aquells qui no volen donar cap tipus d’oportunitat al diàleg i la negociació per resoldre el que passa a Catalunya. No només no és el bon camí, és un error”, ha assegurat.

El president ha volgut expressar la “solidaritat absoluta” amb el PP. “Nosaltres ho hem patit en pròpia carn, a vegades dels mateixos col·lectius, de vandalisme i atacs a les nostres seus”, ha reblat.

“Demanaria a tots els qui tenen estima pel procés polític que es viu a Catalunya, que és impecablement democràtic i pacífic, que respectin la voluntat de la majoria de la gent de Catalunya, que és fer les coses bé, dialogades, en positiu, respectant absolutament totes les opinions”, ha reclamat.