El president Carles Puigdemont podria tenir bitllet per viatjar aquest dilluns a Copenhaguen a les 6:55 del matí, segons publica El Confidencial. El mitjà assegura que el president català agafarà un vol de la companyia Ryanair a primera hora del matí i que arribarà a la capital danesa a dos quarts de nou. Afegeix que Puigdemont només hauria adquirit un bitllet d'anada.

Aquesta notícia arriba després que la Fiscalia General de l'Estat hagi anunciat que activarà tots els mecanismes per detenir Carles Puigdemont si el president viatja de Brussel·les a Dinamarca. Ho ha comunicat el ministeri públic aquest diumenge en un comunicat. 

A la nota feta pública, la Fiscalia General de l'Estat assenyala que està "pendent de confirmació oficial" a través dels serveis policials dels "moviments de l'investigat Carles Puigdemont" per assistir a l'acte a la capital danesa. Quan rebi la confirmació, actuarà per sol·licitar l'activació de l'euroordre.

D'altra banda, l'exdelegat del Govern a Alemanya i Àustria, Adam Casals, ha criticat Ryanair en una piulada perquè "difondre les dades d'una llista de passatgers és il·legal i constitueix delicte".