"Segur que si ens ho proposem aviat ens veurem a Catalunya". Així s'ha expressat el president Carles Puigdemont en un missatge que ha gravat des de Brussel·les on també ha aprofitat per agrair el suport i el compromís dels ciutadans catalans.

El president ha instat a dir "no" des de tots els municipis a l'article 155, a les retallades de llibertats, a la violència i a la persecució. D'altra banda ha demanat dir "sí" a "anar tots junts per Catalunya", a la llibertat, a la democràcia i, per tant, "dir sí a la República catalana". Segons Puigdemont, el dia 21 de desembre els catalans s'han d'ajudar els uns als altres per recuperar "la normalitat que ens han arrabassat amb el 155".

Per la seva banda, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha aparegut per sorpresa en l’acte de Junts per Catalunya d’aquest dissabte al matí a La Garriga quan fa menys d'una setmana que va sortir de la presó.

Borràs ha volgut donar les gràcies per totes les cartes que va rebre mentre era a Alcalá-Meco assegurant que l'ajudaven a "tastar la llibertat". A més a més, ha dedicat unes paraules als ajuntaments explicant que "durant el seu període a la conselleria" va poder visitar tots els municipis "que van ajudar a construir coses molt positives".