El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha publicat a Twitter una perspectiva inèdita de l'acte de Ciutadans davant la Casa de la República. Puigdemont ha acompanyat el tuit amb una fotografia en la qual es pot veure els membres del partit taronja d'esquena enmig d'una plaça força gran.  

"Arrimadas ve a Waterloo a fer un show amb un grup molt reduït de seguidors però no té el coratge suficient per passar per la porta i venir a enraonar amb mi", ha criticat el president, i ha afegit: "Tot aquest muntatge per acabar fugint al cap de pocs minuts". "Cap sorpresa: Cs va venir a la política per fer i ser això", ha reblat.

Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont a Bèlgica, també ha tuitejat les imatges i, irònicament, ha considerat l'acte com un "èxit rotund d'Arrimadas amb ple absolut a Waterloo". Boye ha titllat la compareixença de "show" i ha apuntat que "ara pot ser que fins i tot l'estigui buscant la policia", ja que sembla que s'han rebut queixes dels veïns per la sorollosa megafonia utilitzada en l'acte. 

Josep Lluís Alay, director de l'oficina del president Puigdemont, també ha parlat a Twitter sobre una queixa de la policia belga a Arrimadas per "haver organitzat un circ sense permís".

Foto: Imatge d'arxiu del president Puigdemont i el seu advocat Gonzalo Boye a la Casa de la República