El president a l’exili i eurodiputat, Carles Puigdemont, va acomiadar el 2019 d’una manera que vol reflectir el moment vital pel qual està passant. Per això va difondre a Instagram un vídeo on mans a la guitarra interpreta la cançó de John Denver “Country Road, Take Me Home”,

“Acabem l'any en una cruïlla. Demà seguirem el viatge, un difícil camí cap a la llibertat i de retorn a la nostra estimada terra. Avui però, és un petit parèntesi de calma i retrobament, de mirar enrere per mesurar els passos fets, i de desitjar-nos, de desitjar-vos, un nou any de salut, llibertat i República.”, ha escrit Puigdemont, per demostrar a continuació les seves habilitats musicals amb aquesta peça que parla del retorn a la llar.

 

 

Aquesta manera d’acomiadar l’any arriba a pocs dies de l’anunciada visita de Puigdemont i Toni Comín al Parlament Europeu d’Estrasburg el 13 de gener, per participar en el ple com a eurodiputats de ple dret un cop la sentència de la Tribunal de Justícia de la Unió Europea els ha ratificat la immunitat.