L'exconseller exiliat Lluís Puig ha assegurat categòricament aquest dissabte que no confia en la mesa de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol ja que, segons ell, no hi ha igualtat de condicions entre les dues parts. Per a Puig, si una part té presos polítics, exiliats i centenars de querelles, no pot parlar d'igual a igual amb l'altre.

En la mateixa línia, Puig ha sentenciat que si la taula de diàleg ha de servir per començar a reflexionar i començar la distensió la situació entre Catalunya i Espanya, "se'n poden anar a fer un vermut amb olives i anxoves".

Sobre el seu cas d'extradició, que començar el pròxim dilluns, Puig ha assegurat que té ganes de començar i de poder sortir-ne victoriós, ja que la defensa està molt ben preparada i porten dos anys acumulant tots els greuges de la justícia espanyola cap als exiliats, l'últim la vulneració del dret a la proporcionalitat, segons ha concretat l'exconseller. Ara bé, per culpa de l'inici d'aquest procés judicial, Puig ha lamentat que no podrà ser a Perpinyà dissabte que ve, ja que la justícia belga li exigeix que no abandoni el país fins que no s'acabi tot el procés.