Picabaralla al Congrés entre PSOE i ERC al voltant de l’ús per part de Gabriel Rufián del cotxe oficial que li pertoca com a portaveu de grup parlamentari. El diputat socialista Miguel Ángel Heredia va intentar ridiculitzar Rufián assegurant que sí que en feia ús, i a més, per desplaçar-se entre el Congrés dels Diputats i l’Estació de Tren d’Atocha -un trajecte que no arriba a un quilòmetre i mig.

El diputat socialista, durant la sessió d’aquest dimecres, va assegurar que el diputat d’Esquerra utilitzava el vehicle, una afirmació que va crear prou enrenou com perquè la presidenta del Congrés fes una crida a l’atenció. Seguidament, Rufián va explicar que el seu partit no tenia cotxe oficial, ja que ERC hi va renunciar, moment que Heredia es va reiterar en la seva afirmació assegurant que té un vídeo que ho demostra, i es presta a ensenyar-lo a Ana Pastor.

Però a qui finalment el va ensenyar va ser a Rufián, que va baixar fins a l’escó d’Heredia per veure’l conjuntament. Posteriorment, davant dels mitjans de comunicació, Rufián va afirmar que la persona del vídeo no era ell. “Aquest no sóc jo”, li hauria dit a Heredia, que ras i curt li hauria contestat, sempre segons Rufián, “ja ho sé, però qui la fa la paga”, establint una relació entre l'acció d'Heredia i les acusacions de 'traïció' que el diputat republicà els va fer durant el debat d'investidura.

Heredia no ha fet públic el vídeo, de manera que fins al moment, el PSOE no ha estat capaç de demostrar les seves acusacions. Rufián n'ha fet broma amb un tuit aquesta tarda. Incloïa el vídeo d'una escena dels Simpsons editada burlant-se del suposat vídeo d'Heredia. Ho ha acompanyat del hashtag #QueremosVerElVideoHeredia.