El lema 'La España que quieres' amb què el PSOE ha obert aquest dimarts la seva precampanya a les eleccions generals del 28 d'abril el va utilitzar anteriorment Vox tant en intervencions del seu líder, Santiago Abascal, com en el vídeo promocional que va llançar el setembre de 2018 per presentar el seu acte d'un mes després al Palau de Vistalegre.

La formació d'ultradreta s'ha burlat de la coincidència a Twitter. Al seu compte oficial, han agraït al PSOE que promocioni un dels seus eslògans. "No sabem el que li haurà costat perquè nosaltres els TT (trending topics, els temes del moment en aquesta xarxa social) els aconseguim sense necessitat de pagar", afirma Vox amb ironia en un tuit escrit aquest dimarts.

No costa trobar imatges del líder de Vox, Santiago Abascal, fent un míting a la campanya de les últimes eleccions andaluses des d'un faristol sobre el qual s'havia imprès el mateix lema 'La España que quieres' sota el logo del partit.

El PSOE ha fet servir per a la precampanya de les generals el mateix lema, al que tan sols li ha inclòs una barra de separació / seguida d'un cor vermell.