El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, felicita aquest any les festes nadalenques i el nou any, en nom del seu partit, apel·lant a la Declaració de Granada pactada amb el PSOE al juliol del 2013 i al seu reconeixement de la "diversitat". També recomanant el consum de la fruita que dóna nom a la ciutat andalusa i, per tant, al document, ja que té "propietats medicinals i terapèutiques incomparables a altres aliments".

Els socialistes catalans imprimeixen un missatge polític a la felicitació nadalenca. És a dir que reivindiquen que es compleixi el document que van acordar amb el PSOE fa més de tres anys, que aposta per una reforma federal de la Constitució, i que ara serà la base per revisar les relacions entre tots dos partits.

"Espanya va néixer de la diversitat i, només des de la diversitat, és possible garantir la llibertat i la convivència entre els seus pobles". Aquesta és la cita de la Declaració del Consell Territorial del PSOE, signada a la ciutat de Granada el 6 de juliol del 2013. Aquest missatge apareix acompanyat amb un dibuix d'una magrana. 

"La magrana -granada en castellà- és una fruita amb propietats medicinals i terapèutiques incomparables a altres aliments. Els seus efectes van, des de la reducció de malalties cardiovasculars i infeccions bacterianes, fins a la millora de la memòria i el rendiment físic", afirma la felicitació nadalenca, que apareix acompanyada amb les sigles del PSC i un missatge de "Bones Festes" en castellà i les tres llengües cooficials.