El cantautor Lluís Llach té la resposta a la pregunta "per què el PSC està com està". Segons Llach, el diputat socialista al Congrés dels Diputats José Zaragoza és un dels motius per saber com està el PSC: "Va molt bé escoltar el senyor Zaragoza, perquè tot d'una revenen en fila índia tota i cadascuna de les causes pel que el PSC està com està".

El cantautor i també exdiputat al Parlament recull un vídeo de Zaragoza, que aquest dissabte va ser al programa Preguntes Freqüents, on assegura que "no modificarem la Constitució en aquesta legislatura". L'excusa del socialista és que la legislatura ja està començada i que "en el temps que queda podem prometre coses que no es faran", fet que no agradaria a Zaragoza: "Això seria enganyar la gent cosa que últimament es fa molt".

Això no és tot el que critica Llach, el diputat al Congrés també va dir que "la gent promet coses i després diu que va de farol". José Zaragoza fa referència a unes declaracions de l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí que fent autocrítica de la gestió del Govern després de l'1 d'octubre va indicar: "Estàvem jugant al pòquer i anàvem de farol".

Llach carrega una darrera vegada contra el dirigent socialista subratllant que "ell sempre enfangant a l'adversari per demostrar que la seva merda és la més convenient".