El PSC ha arribat a un acord de govern amb Badalona En Comú Podem en aquesta ciutat. El pacte arriba després de setmanes de negociacions i permetrà configurar un executiu més ampli, fins ara només disposava de quatre representants, integrat per un total de vuit regidors, sis del PSC i dos d'En Comú Podem.

L'alcalde del municipi, Álex Pastor, assumirà les competències de Comunicació i Protocol i la líder dels comuns en aquesta ciutat, Aïda Llauradó, serà la primera tinenta d'alcalde i responsable dels àmbits de Drets Socials i Feministes, Joventut, Migracions i Solidaritat. Les dues formacions asseguren que el nou executiu és "prou fort" per donar "estabilitat" al municipi. Amb tot, esperen comptar amb la complicitat de Guanyem Badalona en Comú i ERC per tirar endavant els principals projectes de ciutat.

Alhora, Pastor, ha assegurat que es tracta "d'un bon acord" i ha destacat el caràcter feminista del nou executiu que està format per cinc dones i tres homes. "Estem convençuts que amb aquest govern podrem fer una bona tasca i començarem a treballar avui mateix", ha apuntat.

Per la seva banda, la presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha explicat que aquesta formació ha decidit sumar esforços amb el PSC perquè "la ciutat necessita estabilitat política". Llauradó ha reconegut que preferiria que s'hagués pogut arribar a un acord "més ampli" que integrés també Guanyem Badalona En Comú i ERC, però s'ha mostrat convençuda que la coalició amb el PSC serà beneficiosa pel municipi.