Els òrgans interns del PSC i Barcelona En Comú han ratificat aquest dilluns l'acord de govern a l'Ajuntament de Barcelona presentat el passat dimecres pels dos partits. El Consell de la Federació de Barcelona del PSC ha donat el vist-i-plau, per unanimitat, a l’acord en una votació on han participat 173 consellers i conselleres del partit.

Pel que fa la consulta de BeC, un 80% de les persones que han votat donen suport a l’acord. Un total de 1.389 persones (80%) hi han votat a favor, mentre que 287 (16,54%) han votat en contra i un total de 59 (3,4%) han votat en blanc.

 "Aquest resultat constata que les persones inscrites a Barcelona en Comú reconeixen en l'acord el programa amb el qual ens vam presentar", ha manifestat Enric Bárcena, portaveu de Barcelona en Comú. I ha afegit: "Seguim creient que les consultes són la millor manera de fer partíceps a la nostra gent de les decisions importants".

Per la seva banda, el president del PSC de Barcelona i primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, en la seva intervenció a l’inici del Consell, ha afirmat que "Barcelona comença una nova etapa en la que el PSC serà garantia de fer les coses bé”. “Un govern que demostrarà que a Catalunya és possible governar diferent, que és possible una altra forma de fer ciutat i de fer país. Governar per la gent, per resoldre els problemes reals de la ciutadania”, ha remarcat Collboni.