Durant els aldarulls d’anit a Tarragona es va poder veure una furgoneta dels Mossos d’Esquadra recorrent un carrer de Tarragona en contra direcció. El que més va sobtar és la crida que van fer per la megafonia del vehicle.

Com s’escolta en un vídeo que s’ha fet viral, en passar davant un bloc de veïns, des del vehicle policial es va cridar: “Veniu, que som gent de pau”.

Càrregues a Tarragona

Efectius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van carregar dimarts contra alguns manifestants que s’havien concentrat davant de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per protestar per la sentència del procés. Els agents han actuat després que alguns manifestants els hagin llançat objectes.

Uns llançaments que s'han produït un cop ha acabat la seguda convocada per Òmnium Cultural i ANC. Després de la càrrega hi ha hagut aldarulls i barricades pels carrers propers. Mossos, Policia Nacional i Guardia Civil han acabat fent un fort desplegament davant la subdelegació. Els Mossos han informat que han detingut tretze persones per “desordres públics o atemptat a agents de l’autoritat”, i hi ha hagut diversos ferits.