Les protestes contra la celebració del Consell de Ministres espanyol a Barcelona han estat un dels temes que han protagonitzat el telenotícies de la televisió alemanya, el popular Tagesschau.

La cadena ha destacat que milers de persones han participat aquesta tarda en una manifestació contra el govern espanyol, i que "també han bloquejat carreteres". "Els independentistes havien considerat una provocació la reunió del Consell de Ministres espanyol a Barcelona", ha explicat.

La televisió alemanya ha narrat la manifestació del passeig de Gràcia i ha parlat amb alguns dels assistents. "Cal que alliberin els presos i que tornin els exiliats. Europa ens ha d'escoltar", ha indicat una dona.

L'informatiu ha afegit que aquest matí s'han produit enfrontaments entre activistes i la policia, mentre se celebrava el Consell de Ministres, però no ha estat el que més ha destacat. Ha recordat que el president espanyol, Pedro Sánchez, i el president català, Quim Torra, van acordar ahir intentar el diàleg polític.