Una trentena de persones ha protestat aquest vespre contra un acte de Vox a Lleida. Concretament, l'acte ha estat protagonitzat pel diputat i líder del partit ultradretà a la ciutat de Madrid, Javier Ortega Smith, i s'ha celebrat al restaurant Nastasi, situat a l'N240 a Lleida.

A la seva arribada, alguns simpatitzants l'han rebut al crit de "valent". Mentrestant, els mobilitzats en contra del diputat ultradretà l'han convidat a marxar de la ciutat. Els Mossos d'Esquadra han custodiat el local amb diversos furgons dels antidisturbis per impedir l'accés als concentrats.

Posteriorment, l'N-240 ha quedat tallada en ambdós sentits de la marxa a com a mostra de rebuig per l'acte. El CDR de Lleida ha convocat el tall. En paral·lel, aquesta tarda hi ha hagut marxes lentes a l'AP-7 de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes. Primer, la marxa lenta s'ha vehiculat en sentit França, i després ha tornat en sentit Girona. 

Posteriorment, alguns espanyolistes s'han encarat amb els independentistes i s'han produïts moments de tensió amb insults creuats i algun llançament de pedres.