La periodista Pilar Rahola ha pronosticat el futur polític de l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ara mateix inhabilitat. Segons ha afirmat la periodista, a Mas "no se li ha passat pel cap, però ni remotament, fundar un nou partit polític".

En la seva secció al Tot és mou, Rahola ha assegurat que, ara mateix, Mas segueix políticament actiu, però ha recordat que, de moment, no en té cap ganes de tornar a l'activitat política activa quan acabi la seva inhabilitació el pròxim 23 de febrer. Ara bé, també ha assegurat que potser sí que en té ganes, però sempre des de la òrbita de Junts per Catalunya.

Aquestes declaracions de Rahola arriben després que Marta Pascal, exsecretària general del PDeCAT, especulés que podria fundar un nou partit polític. Sobre aquest tema, la periodista ha assegurat que dins del seu partit hi ha molt poca gent que li compra el seu discurs "autonomista", sinó hagués sortit reescollida com a líder del partit.

Rahola no s'ha aturat aquí i també ha comparat Pascal amb Josep Antoni Duran Lleida o Santi Vila, ja que tenen un discurs no independentista que té sortida als micròfons perquè ajuda a "demonitzar Puigdemont".