Un grup de professors de la UAB ha decidit que no votarà més CCOO en les eleccions sindicals fins que no es disculpi el dirigent d'aquest sindicat Álvaro Muñoz per haver insultat el president Carles Puigdemont.

"Tot el grup de professors de la UAB que dinem junts els dijous hem decidit que no votarem més CCOO mentre no es disculpi qui al nivell de l'extrema dreta ha insultat el president Puigdemont, exiliat per fugir de la repressió del nacionalisme espanyolista excloent", ha indicat l'historiador Josep Maria Solé Sabaté.

Álvaro Muñoz ha titllat Puigdemont de nazi en un tuit, després que aquest va felicitar el sindicat sobiranista Intersindical-CSC per haver guanyat les eleccions sindicals a la Generalitat per primer cop. La victòria de la Intersindical-CSC ha coincidit amb un retrocés de CCOO i UGT. "El partit del govern, de la bandera única, de la patronal i del sindicat únic, del pensament únic. Felicitats Carles Puigdemont, t'està quedant un país molt a l'estil "mein Kampf"", ha deixat anar.

Després de la polèmica que ha creat l'insult, Álvaro Muñoz ha esborrat el tuit, però no consta que s'hagi disculpat.