La professora del màster de Pablo CasadoAlícia López de los Mozos, ha afirmat davant la jutgessa que investiga el cas que no recorda res del líder del Partit Popular, ni tampoc si va anar a classe. López de los Mozos, que també ha declarat com a investigada en el cas del màster de Cifuentes, va qualificar un dels treballs que va fer Casado per aprovar el màster de Dret Autonòmic el curs 2008-2009. Davant la jutge Carmen Rodríguez-Medel, però, ha afirmat que no recorda res, segons fonts presents a la declaració.

La jutgessa pren declaració aquest dijous a un total de sis investigats i sis testimonis i les citacions continuen divendres amb cinc testimonis més. Entre els investigats hi ha tres companyes de classe de Casado. Les seves declaracions poden fer decantar la jutgessa, que podria demanar al Suprem que investigués Casado. Rodríguez-Medel ja ha rebut tota la informació que acredita que Casado és aforat (és diputat al Congrés).

Aquest matí han declarat com a investigats al jutjat 51 de Madrid Alícia López de los Mozos, Enrique Álvarez Conde (exdirector de l'Institut de Dret Públic) i Fernando Suárez Bilbao (exrector de la Universitat Rey Juan Carlos –URJC). A la tarda és el torn de tres companyes de classe del president del PP (totes elles en qualitat d'investigades) i sis testimonis més.

Les investigades són Maria Mateo Feito, que és filla de l'exassessora de la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid, Maria Teresa Feito, que va dimitir fa poques setmanes després que es conegués que va anar a la Rey Juan Carlos a "interessar-se" pel màster de Cifuentes quan va saltar l'escàndol. Alida Mas Taberner, qui va ser sotssecretària d'Educació de la Generalitat Valenciana amb Francisco Camps. I María Dolores Cancio Álvarez, que ha col·laborat en publicacions amb l'exdirector de l'Institut de Dret Públic de la URJC, Enrique Álvarez Conde, també imputat en aquesta causa.

La jutgessa del cas dels màsters de Cifuentes i Casado continua aprofundint en la investigació que afecta el flamant president del PP. Després d'escoltar les declaracions, Rodríguez-Medel podria decidir demanar al Suprem que investigui Casado si veu indicis de delicte.