Una de la professores involucrades en la polèmica sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha declarat avui davant de la unitat de la policia adscrita a la fiscalia de Madrid que no va participar en cap tribunal de defensa de treball final de màster, que no va firmar cap acta ni va autoritzar que es falsifiqués la seva firma.

Així ho ha avançat aquest dimecres El País, que assegura que aquesta professora es va assabentar per la roda de premsa del rector de la Universitat Rey Juan Carlos que constava com a membre del tribunal.

La declaració arriba l'endemà que una altra de les professores implicades també assegurés davant la policia que el director de l'Institut de Dret Públic (IDP) de la Universitat Rey Juan Carlos, Enrique Álvarez Conde, la va pressionar perquè participés en la falsificació de les proves. 

Álvarez hauria fins i tot amenaçat la professora de frustrar la seva carrera com a docent, informa el mitjà citant fonts coneixedores de la declaració. La mateixa professora va assegurar que té gravades les amenaces, tot i que, per ara, no les ha lliurades a la policia.