La manifestació de la Diada, organitzada per l'ANC, ja té més de tres-cents mil inscrits, fet que suposa que la situació de tots els trams hagi fet un salt considerable. Ja hi ha els primers trams totalment plens (el 7 i el 8, a la carretera de Sants) i n'hi ha 15 més quasi plens, segons es desprèn del mapa online de l'Assemblea.

La xifra contrasta amb el fet que ahir no hi havia encara cap tram ple, i que el nombre dels quasi plens no superava els 10. Hores d'ara només queda 1 tram amb ocupació mitjana, al centre del recorregut, i n'hi ha 7 més amb ocupació alta.

A més més, segons ha informat aquest diumenge la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en una entrevista a Rac1, l'entitat ha vengut més de 240.000 samarretes i ja ha contractat més d'un miler d'autobusos.

Si segueix el ritme d'inscripcions, el recorregut de la manifestació per la Gran Via i l'estrella formada a la plaça Espanya pot quedar ple per la Diada.

Els trams més plens són precisament els que formen l'estrella allà on es trobarà situada la capçalera de la marxa (aquest any sense polítics a l'habitual zona vip). També comença a estar notablement ple a l'altre extrem de la manifestació, a la dreta de l'Eixample.