Demòcrates de Catalunya obriran aquest dissabte al migdia la votació electrònica l'elecció dels seus representants a les eleccions del 20 de desembre, en el marc de la coalició Democràcia i Llibertat, amb CDC i Rcat, i amb Francesc Homs de candidat. La direcció excusa que sigui una elecció interna i no primàries obertes a la ciutadana perquè el termini acaba el 16 de novembre i així ho han fet saber a través d'un mail al que ha tingut accès El Nacional.

La proposta dels candidats de DemoCat, després d'una "negociació a contra-rellotge", són pel Congrés a Barcelona: Miquel Puig i Raposo, número 5 ,Noemí Cuadra i Soriano, número 17; Jaume Puig i Canal, número 24; Anna Llobet i Solé, número 26; Maria Escoté i Miralles, número 28; Eulàlia Pascual i Lagunas,  i Coque Tuyà i Manzanera,  com a suplents. Per Girona, Elena Ribera; i pel Senat de Lleida: Jordi Souto i Andrés.

La jornada de votació es realitza aquest cap de setmana, a partir de les 12h. d'avui dissabte 14 de novembre fins a les 12h. del diumenge 15 de novembre.