Les eleccions generals de demà a Catalunya se celebraran en una jornada marcada pel sol, amb alguns núvols i amb la possibilitat que hagi xàfecs només als Pirineus i Prepirineus i amb temperatures caloroses, que en alguns punts rondaran els 32 graus.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, quan obrin els col·legis electorals el cel estarà net, encara que pot haver alguns intervals de núvols en punts del litoral i prelitoral.

Pluges als Pirineus

A partir de mig matí es poden formar núvols d'evolució diürna en el litoral i prelitorial i a les zones de muntanya del nord-oest de Catalunya, mentre que a partir del migdia els núvols arribaran als Pirineus i Prepirineus, que quedaran coberts a la tarda.

De fet, segons la previsió del Servei Meteorològica, a partir del migdia s'esperen alguns xàfecs en punts dels Pirineus i dels Prepirineus, mentre que no es descarta que també pugui ploure puntualment en altres zones de l'interior de les comarques gironines, encara que les pluges seran d'intensitat feble i moderada.

Les temperatures mínimes experimentaran demà un lleuger descens respecte a les d'avui, amb valors de fins a 11 graus a l'interior i de fins a 16 graus de mínima en el litoral, si bé les màximes es dispararan fins als 32 graus en alguns punts de la depressió central i de l'interior.