El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebut també el suport dels presos polítics just després que es fes pública la seva inhabilitació. El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha qualificat la situació actual d'"Estat d'excepcionalitat permanent". "Inhabilitar el president per una pancarta és l'excusa per manipular de nou la voluntat democràtica del poble de Catalunya. Abraçada fraternal, President", ha afegit.

Més breu ha estat la valoració de l'exconseller de Territori Josep Rull, que ha qualificat la inhabilitació amb una sola paraula: "Ignomínia".

L'exconseller d'Afers Exteriors Raül Romeva ha comentat que ja sigui per empresonats, exiliats o inhabilitats, "el resultat és sempre el mateix: estripar el resultat de les urnes catalanes". "Tot el suport, president Torra, davant d'aquesta democràcia condemnada", ha afegit.

L'exvicepresident del Govern i president d'ERC, Oriol Junquerasha qualificat el cessament de Torra de "nou atac judicial". "Nou atac judicial del Suprem i l'Estat espanyol contra la democràcia i les institucions catalanes. La repressió contra l'independentisme no té aturador. Amnistia, autodeterminació i República catalana", ha reivindicat.

L'exconsellera de Treball Dolors Bassa ha acusat l'Estat de no impartir justícia ni respectar la democràcia. "Només responen en clau de venjança. Un nou exemple de la judicialització de la política i la politització de la justícia. Al teu costat MHP Torra", ha dit.

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn ha aclarit que la condemna del president Torra "també és la nostra". "Sempre al teu costat i tot el suport, president", ha escrit.

L'exconseller de Presidència Jordi Turull ha jugat amb les paraules i ha qualificat la sentència de "suprema vergonya".

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell també ha mostrat el seu suport al president amb aquest tuit.

Per últim, l'expresident de l'Assemblea i actual secretari general de Junts, Jordi Sànchez, també ha titllat la inhabilitació de "vergonya suprema". "Qualsevol demòcrata espanyol ha de sentir vergonya que s’inhabiliti un president per una pancarta. Una Democràcia que supedita la llibertat d’expressió a l’obediència deguda no és una democràcia", ha acusat.