Un grup de professionals de la ràdio prepara un programa especial per acostar les festes nadalenques als presos polítics. La iniciativa Nadal a presó s'emetrà el 25 de desembre a través de les emissores locals més pròximes als centres penitenciaris perquè que els líders independentistes puguin escoltar-lo i comptarà amb la participació de familiars dels dirigents empresonats i de diverses personalitats com Xavi Hernàndez, Jaume Roures, Sor Lucía Caram o Gerard Quintana.

El programa es podrà escoltar a les emissores de Ràdio Sant Joan, Ràdio Santpedor, Hit10 i Vilafant per tal que es pugui seguir des de les presons de Lledoners, Puig de les Bases i Mas d'Enric. L'objectiu de la iniciativa és poder "desitjar un bon Nadal" als presos i "acompanyar-los en una data tan especial". L'emissió constarà d'una sèrie de missatges de suport de diverses personalitats, com el de l'exjugador del Barça Xavi Hernàndez, que transmet "molts ànims i molta força" als dirigents independentistes.

Els familiars i les parelles dels líders empresonats també aprofitaran l'emissió de Nadal a presó per explicar anècdotes i recordar com acostumaven a passar aquestes festes amb els polítics ara presos. Entre d'altres històries, Bernat Pegueroles recontarà els viatges a un lloc calorós amb Carme Forcadell i Blanca Bragulat explicarà com Jordi Turull no la deixa preparar tranquil·la l'escudella de Nadal. També els germans dels presos recordaran com era celebrar el Nadal en família quan eren petits.