Milers de persones s'han concentrat aquest vespre als voltants de la presó de Lledoners i han cantat nadales als presos. Els accessos al centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada han quedat col·lapsats pels centenars de vehicles que s'hi han acostat a partir de dos quarts de set de la tarda per acompanyar Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Joaquim Forn.

També hi hagut concentracions al vespre a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, on està empresonada la consellera Dolors Bassa, i a Mas d'Enric, al Catllar, on hi ha  la presidenta del Parlament a la presó, Carme Forcadell.

Entre els concentrats a Lledoners hi havia familiars de Jordi Sànchez i la dona i la germana de Jordi Turull, que han tingut paraules d'agraïment als concentrats. S'ha pogut sentir l'agraïment de Jordi Turrull als presents a través del telèfon.

A Lledoners, els concentrats, amb estelades i il·luminant-se amb els mòbils, han volgut dir bona nit als presos el dia de Nadal. Han cantat nadales i una versió obra de Joan Bonanit del Bona nit d'Els Pets. 

La de Nadal ha estat la nit número 175 que Joan Bonanit i centenars de persones diuen bona nit als presos de Lledoners. La d'avui, però, ha estat la més multitudinària. I, com es fa cada dia, s'ha dit bona nit a cadascun dels presos. I s'ha sentit com contestaven als crits. La veu d'Oriol Junqueras ha estat una de les que els concentrats han reconegut.

Els presos i les seves famílies han agraït als concentrats la presència a les presons, així com la jornada tan especial que han viscut gràcies a la iniciativa del programa de ràdio Nadal a la presó.