Alguns dels presos polítics catalans han agraït aquest vespre la visita que el líder de Podemos, Pablo Iglesias, els ha fet a la presó de Lledoners. Iglesias s'ha reunit primer amb Oriol Junqueras i altres membres d'ERC per parlar amb el líder republicà sobre la situació actual i els pressupostos generals de l'Estat.

Junqueras ha mostrat a través d'una piulada el seu agraïment per la visita "i per la interessant conversa". "Constatem les diferències que ens separen però també les moltes coses que ens uneixen", ha afegit sobre el líder de Podemos, a qui al final de la piulada ha dedicat una "abraçada".

Després de reunir-se amb Junqueras, Iglesias s'ha trobat amb la resta de presos de Lledoners, alguns dels quals han agraït la visita. Raül Romeva ha aconsellat que s'ha de "parlar amb tothom" però ha lamenta que "el diàleg sigui des d’una presó i no en llibertat". D'altra banda, Jordi Cuixart li ha donat les gràcies "per denunciar a la presó de Lledoners que cap democràcia empresona representants culturals i polítics per exercir drets fonamentals".