El jutjat d'instrucció 2 de Santa Coloma de Farners ha ordenat l'ingrés a presó comunicada i sense fiança per a Jordi Magentí Gamell, detingut pel doble crim de Susqueda. Li atribueix dos delictes d'assassinat. El sospitós ha passat a disposició judicial aquest dijous, esgotades les 72 hores màximes de detenció i després de tres dies d'escorcolls a Anglès.

Davant del jutge, ha guardat silenci i només ha respost a les preguntes de la defensa. Ho ha fet per afirmar que és innocent i assegurar que no va comprar bitllets per marxar a Colòmbia (el país d'origen de la seva parella actual) el dia 28 de febrer amb la intenció de fugir.

El jutge argumenta, per privar-lo de llibertat, que existeix risc de fugida, possibilitat de reiteració delictiva i perill de destrucció de proves. El cas continua sota secret de sumari. El fiscal, que ha fet constar les seves preguntes, li ha demanat si va "confessar" el crim a algun familiar.

Poc abans de les nou del vespre, dos cotxes dels Mossos d'Esquadra han traslladat Jordi Magentí Gamell al centre penitenciari.