Després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi provat de tallar d'arrel el debat sobre el procés a Catalunya, i dos mesos més tard que se celebrés a Espanya una segona volta electoral que continua deixant l'Estat sense govern, el president del TCFrancisco Pérez de los Cobos, ha seguit el debat d'investidura de Mariano Rajoy, i seguirà, avui, la decisió de la mesa del Parlament sobre si recorren els requeriments de l'alt tribunal, des de Catalunya.

Concretament, des d'un aïllat hotel exclusiu de luxe (5 estrelles) a Torrent, el Baix Empordà, on va arribar aquest dilluns i no té data de tornada.

Les quatre habitacions que té aquesta masia del segle XVIII reconvertida en hotel són totes suites i tenen un preu –només amb esmorzar i entrada a l'spa– d'uns gairebé 400 euros la nit. 

Mas de Torrent

En cas que el president del TC vulgui afegir un extra a la seva estada, com per exemple tastar el menú degustació del restaurant de la masia Mas de Torrent, haurà de pagar, a més, 85 euros, però rebrà l'assessorament gastronòmic de Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols d'Olot, que té dues estrelles Michelin.

Mas de Torrent

Segons La Vanguardia, Pérez de los Cobos passarà per Begur, Pals o Calella de Palafrugell, entre d'altres municipis, i aprofitarà –si és que no ho ha fet ja– per retrobar-se amb algun expolític que ha exercit durant anys a Madrid.