El Govern ja ha rebut l’advertència del Tribunal Constitucional (TC) arran de l’aprovació de les conclusions de la comissió d'estudi del Procés Constituent. I ho ha rebut personalment de la mà de quatre secretaris judicials (a la foto) que s’han personat aquest dimarts al Palau de la Generalitat.

La notificació de la resolució amb les advertències del TC ha estat lliurada al president, Carles Puigdemont, al secretari del Govern, Joan Vidal de Ciurana, i a tots els consellers, després que tingués lloc el Consell Executiu, que se celebra cada dimarts a Palau. Alguns consellers, de fet, n'han informat d'això a Twitter:

La notificació, enviada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en nom del TC, alerta el president i els consellers dels riscos legals i penals que podrien tenir si desenvolupen o promulguen qualsevol llei o acció que derivi de les conclusions del Procés Constituent o de la Declaració del 9 de Novembre.

El procediment seguit aquest dimarts és el mateix que el que ja es va dur a terme després de la convocatòria de la consulta del 9-N, quan el llavors president Artur Mas va rebre, també en mà, la notificació del TC.