El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, considera una "falta de previsió" per part dels Mossos d'Esquadra encarregats de la comissaria de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) que un home provés d'atacar-los a les instal·lacions amb una arma blanca.

"Que hi hagi entrat un home amb un ganivet serà una falta de previsió per part dels qui tenien el control d'aquesta comissaria", ha subratllat en una entrevista en la qual ha assegurat que "el que és preocupant" hagués estat que aquest individu, que va ser abatut pels Mossos, tingués més connexions amb gent radicalitzada.

"No podem evitar que hi hagi casos aïllats. Havent-hi com hi ha una radicalització tan gran d'aquesta gent, no em sembla un fet que hagi de preocupar-nos com sí que ho va ser els atemptats de Barcelona i Cambrils, que van poder ser una catàstrofe immensa", ha destacat el president càntabre.

El cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central dels Mossos, Rafel Comas, va anunciar aquest dilluns que aquests fets són tractats com un atemptat terrorista. Els Mossos investiguen sota la tutela de l'Audiència Nacional i preveuen col·laborar amb la Policia Nacional i Guàrdia Civil.