El diari Les Echos, un dels grans mitjans econòmics de França, ha situat com a previsions per a la setmana vinent que dilluns serà festiu a Wall Street, i que se celebrarà el ple de constitució del nou Parlament de Catalunya. "Wall Street estarà tancat dilluns, i l'atenció gira cap a Catalunya", és el títol de la informació.

"Caldrà tenir un ull atent en la primera sessió del nou Parlament català, sorgit de les eleccions del 21 de desembre. Aquesta sessió serà el primer pas per a l'aixecament de la tutela que va imposar Madrid sobre la comunitat, després de la declaració unilateral d'independència del 27 d'octubre passat. Els nous diputats hauran de designar després el successor de Carles Puigdemont, actualment exiliat a Bèlgica, al capdavant de la comunitat", indica.

El ple del Parlament, per escollir el president de la cambra i els altres membres de la Mesa, se celebrarà dimecres vinent.

El diari recorda que dilluns serà festa a Wall Street perquè se celebra l'aniversari del naixement de Martin Luther King.