El periodista Antonio Baños ha fet un reguitzell de preguntes sarcàstiques a Felip VI, després que divendres va manifestar en el lliurament dels premis princesa d'Astúries a Oviedo que "tots han de fer un esforç de superació".

"Escolta, sabeu alguna cosa del teu pare? Esteu bé? Necessiteu alguna cosa? Què us ha dit la Guàrdia Civil, alguna pista? Jo pateixo per les nenes. Créixer sense avi deu ser un trauma. En fi, Prepa, ja ho saps, pel que necessitis: un paracaigudista, un fanal o un avió amb raig, o el que sigui. Escalf!", ha indicat el periodista, amb al·lusions a Joan Carles I.

El discurs de Felip VI va ser relacionat amb la Covid. "Ara, quan molts ciutadans senten una gran incertesa i preocupació per la seva situació econòmica, és necessari que tots fem un gran esforç nacional, d'entesa i de concòrdia, i que mostrem una actitud decidida de superació", ha indicat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat