El diputat finlandès Mikko Kärnä ha preguntat al president espanyol, Mariano Rajoy, si la campanya de 484.000 euros que ha engegat la Cambra d'Espanya per difondre que Espanya és una "democràcia consolidada", és una idea del president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan.

"Això és absolutament escandalós. Espanya està pagant a l'agència britànica 484.000 euros per promoure la idea que Espanya és una democràcia. Això és una prova que Espanya no és una democràcia. Senyor Rajoy, ha obtingut aquesta idea d'Erdogan?", ha indicat Kärnä.

La Cambra de Comerç d'Espanya ha pagat 484.000 euros per fer campanya per contrarestar l'independentisme i demostrar que "Espanya és una democràcia consolidada". La Cambra ha contractat una campanya internacional a l'agència britànica Brunswick per defensar als mitjans de comunicació estrangers i a les organitzacions d'empresaris estrangeres que "Espanya és un estat de dret".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat