Mentre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, guarda silenci sobre el discurs del rei Felip VI, que es va escudar en la pandèmia per no parlar dels escàndols del seu pare, la dreta espanyola ha sortit a enaltir la figura del monarca espanyol.

El líder del PP, Pablo Casado, ha elogiat el discurs de Nadal del rei Felip VI, en el qual defensat "la unitat nacional, la concòrdia constitucional i l'exemplaritat de les institucions". "En un missatge impecable, Felip VI mostra la seva proximitat amb els espanyols que pitjor ho passen per la pandèmia i la crisi", ha escrit Casado aquesta nit en el seu compte de Twitter després de conèixer el contingut del missatge nadalenc de Felip VI.

Casado també ha destacat, en relació amb la pandèmia, que el país superarà aquesta situació "amb un gran rei al capdavant".

En la mateixa línia, el líder de Vox, Santiago Abascal, ha celebrat aquesta nit a Twitter el discurs del rei Felip VI penjant una foto de com el va seguir amb la seva família i recalcant aquesta frase en concret: "No som un poble que es rendeixi o es resigni en els mals temps".

"No serà gens fàcil superar aquesta situació i a cada casa ho sabeu bé. Però jo estic segur que tirarem endavant. Amb esforç, unió, i solidaritat Espanya sortirà endavant", ha destacat també Abascal del discurs del rei.

Pel seu costat, la líder de Ciudadanos, Inés Arrimadas, ha destacat que comparteix amb el rei Felip VI que "Espanya tirarà endavant. Amb esforç, unió i solidaritat. Amb tots i per a tothom".

Arrimadas ha escrit aquest missatge aquesta nit en el seu compte de Twitter després de conèixer el contingut del missatge nadalenc de Felip VI, on també ha posat en relleu que això s'aconseguirà "donant-nos suport als grans pilars que conformen la nostra societat civil, la Constitució, la UE i els nostres valors ètics."