El PPC de Sant Cugat del Vallès ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Terrassa la pancarta "Llibertat presos polítics" que el govern municipal ha penjat a la façana del consistori. 

Segons ha informat en un comunicat el PPC de Sant Cugat, que presideix Álvaro Benejam, el partit espera que, de la mateixa manera que la JEZ de Barcelona ha obligat l'Ajuntament de Barcelona a retirar la pancarta, la Junta Electoral de Zona de Terrassa acordi la retirada de la pancarta de Sant Cugat, on governa el PDeCAT amb Mercè Conesa. 

En la mateixa línia, el secretari d'acció institucional al comitè executiu de Ciutadans, José Maria Espejo, també ha dit que després de la retirada de la pancarta a l'Ajuntament de Barcelona, ho demanaran a la resta de consistoris.

Per la seva banda, Benejam considera que Conesa està fent un "ús partidista" de l'Ajuntament i li demana la retirada de la pancarta per "respecte" als ciutadans del municipi que no la comparteixen. La pancarta va ser penjada poc després de l'empresonament de vuit consellers del Govern, però els assistents a una manifestació unionista la van arrencar, encara que després el govern local va tornar a desplegar-ne una més gran i a més altura.