El PP ha recol·locat l’exdiputada Mari Mar Blanco, germana del regidor assassinat per ETA Miguel Ángel Blanco, com a assessora del grup popular a l’Ajuntament de Madrid per treballar a l’àrea d’habitatge, segons avança El Confidencial. Mari Mar Blanco es va quedar sense escó al Congrés dels Diputats a les eleccions del 10-N.

L’exdiputada va ser víctima de rebot de l’encaix de peces del PP per col·locar Javier Maroto, home de confiança de Casado, que a les eleccions generals de l’abril no va aconseguir el seu escó per Àlaba. A les eleccions del novembre, Mari Mar Blanco va encapçalar la llista per aquesta circumscripció basca i va quedar fora del Congrés. Aquesta situació va provocar que des de Gènova es donés l’ordre de reparar la situació.

Des del partit, segons El Confidencial, s’entenia que no es podia deixar abandonada l’exdiputada després d’haver enviat a encapçalar la llista a Vitòria quan tenia assegurat l’escó d’haver-se presentat, com en altres comicis, a la llista de Madrid. Ara tindrà una feina com a assessora en matèria d’habitatge, una àrea en la que no cap mena d’experiència.