El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha defensat que el seu partit es presenti en solitari a les eleccions catalanes, i no en coalició amb Cs: "A Catalunya Cs i PP representem coses diferents".

En una entrevista al canal 324, ha afirmat que ambdós partits mantenen posicions diferents en qüestions de tipus social, econòmic i en matèria de "propietat privada".

Arran d'aquesta última qüestió, ha rebutjat les ocupacions d'immobles i ha defensat que siguin les administracions públiques els qui atenguin les persones que no tinguin un lloc on viure, i no els particulars.

Prudent respecte a Joan Carles

A les preguntes sobre les presumptes irregularitats del rei emèrit Joan Carles I amb Hisenda, ha respost que en aquests casos intenta ser "prudent" fins que la justícia no es pronuncia.

I ha afegit que també ho està sent amb presumptes casos de corrupció a Catalunya, perquè situacions com aquesta també s'han donat abans dins del PP, ha assegurat.

Convivència i pandèmia

Per a ell, actualment "parlar de convivència i concòrdia sembla estrambòtic en la política catalana", una cosa que ha apostat per revertir.

En el context de la pandèmia, ha reclamat al Govern aclarir les condicions que poden condicionar les eleccions, i sobre possibles pactes de la seva formació amb Vox si aquesta entra en el Parlament, ha dit: "Crec que no es donarà a Catalunya, però no es pot descartar res".