El PP del barri madrileny de Moratalaz considera que portar un grup de música que canta en català a les festes del districte és "una clara provocació". Aquest cap de setmana s'han celebrat les festes d'aquest barri, i un dels grups convidats ha estat el valencià Zoo. José Antonio González de la Rosa, president dels populars de Moratalaz, acusa directament l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, de voler provocar.

En declaracions a OKdiario, De la Rosa ha explicat que el regidor d'Ahora Madrid del barri, Pablo Carmona, assegura que "són unes festes pensades per tots els veïns de Moratalaz". Aquesta afirmació no agrada al popular, que es pregunta: "Quants veïns de Moratalaz consideren que la Comunitat Valenciana és un Estat i quants entendran el que cantaran aquests senyors?". Segons ell, com que les lletres són en català, "venen per provocar".

Per la seva banda, OKdiario dona suport a l'opinió dels populars dient que porten un grup que "només canta en valencià i que una de les seves cançons més conegudes diu: 'Que no serà per ganes de posar-los una bomba'".

El concert de Zoo va ser un èxit de públic, i quan va acabar es van fer una foto amb els assistents aguantant un cartell on s'hi pot llegir: "Inda, gràcies per la promo" (Fan referència a Eduardo Inda, director de l'OKdiario).

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat