Nova polèmica a les xarxes socials. El Partit Popular ha utilitzat aquest dissabte el seu compte de Twitter oficial per difondre un vídeo que utilitza un nen per desitjar la mort del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. En el vídeo es pot veure un nen que llegeix al seu pare la carta als Reis d'Orient en la qual assegura que els seus cantants, actors i humoristes preferits han mort i li explica que el seu president preferit és Pedro Sánchez. 

En acabar, el nen demana al pare dur la carta als patges reials, però ell li diu que no i li demana que escrigui una carta amb els regals que vol. Un cop el nen marxa, el pare assegura que portarà la carta a Correus perquè no s'extraviï.

"La meva cantant preferida era Amy Winehouse i te la vas emportar. El meu actor preferit era Robie Williams i te'l vas emportar. El meu humorista preferit era Chiquito de la Calzada i també te'l vas emportar. Només t'escric aquesta carta per dir-te que el meu president preferit és Pedro Sánchez", diu la carta del nen.

Després d'una hora de dures crítiques a les xarxes, el vídeo ha estat esborrat i el PP ha demanat disculpes.