El PP de la Comunidad de Madrid ha tingut avui la iniciativa de fer una crida a Twitter per demanar la col·laboració als seus seguidors per tal de reforçar la visió oficial del partit en el cas Cifuentes: "¿Tienes una pista para esclarecer el montaje contra @ccifuentes? Háznosla llegar", diu la piulada, que intenta aprofundir en la nova teoria oficial del PP: hi ha una conspiració dirigida pel PSOE en contra de la dirigent popular. No seria Cifuentes qui hauria de donar explicacions, sino l'oposició a l'Assemblea de Madrid.

En tan sols dues hores, el tuit ha rebut més de 3.000 respostes. Ara bé, la gran majoria no anaven en la direcció prevista, sinó que es burlaven del Partit Popular i apuntaven irònicament cap a les irregularitats del màster de Cifuentes.

Molts han acusat al PP d'alimentar la conspiranoia per intentar desviar l'atenció dels seus electors:

Però també hi ha hagut suggerències molt més originals:

I molts internautes els han acusat, senzillament, de ser cínics i de fer el ridícul...

De fet, molts internautes s'han hagut de mirar el missatge dues vegades, tot pensant que es tractava d'un compte fake. En realitat, entre els centenars d'entrades més recents no se'n troba ni una que respongui seriosament la petició del Partit Popular. Totes, o la ridiculitzen o la critiquen durament.